LÆR ENGELSK MED
JAKE & EVY

Jake & Evy er et fantasifuldt læringsunivers, der kombinerer læring med historiefortælling.

ELEVHÆFTE

Elevens træningshæfte indeholder motiverende øvelser, der giver dem et personnært og brugbart ordforråd.

LÆRERGUIDE

Omfattende lærerguide med årsplan, forslag til arbejde med hvert emne, bevægelsesaktiviteter og ekstraøvelser.

LÆSETEKSTER OG SPIL

Med lærerguiden Følger små sjove spil og spændende læsetekster.

Engelsk, 2. klasse

Mere end bare et opgavehæfte

Jake & Evy er et multimodalt læringsunivers med sjove videoer, lytteøvelser og oplæsning af gloser. Vi vil gerne give eleverne et spændende og lærerigt første møde med det engelske sprog.

TRÆNINGSHÆFTE

SKIPPING SCHOOL

TRÆNINGSHÆFTE TIL 2. KLASSE

Stavning og grammatik
Indskoling
80 sider med varierede øvelser og animerede videoer
Didaktiske overvejelser, ekstraøvelser, bevægelseslege mv. i lærerguide

I det andet hæfte i fortællingen om Jake & Evy skal eleverne med de to hovedpersoner på sjove eventyr i Australien!

Eleverne skal arbejde med ordforrådstilegnelse i kreative, varierede tegne-, skrive-, tale- og lytteøvelser målrettet 2. klasse. Hæftet indeholder kapitler om bl.a. tallene 10-20, klasselokalet, ugedagene, fritidsinteresser, årstider, natur, bondegårdsdyr, modsætninger og følelser. 
Alle kapitler sluttes af med brugbare chunks, så elevernes kommunikative evner stimuleres. For at følge elevernes sproglige udvikling fra første til anden klasse er der i dette hæfte en anelse mere tekst på øvelsessiderne, ligesom der er flere øvelser, hvor eleverne forventes at kunne skrive de engelske ord.

Opfinderdrengen Jake og hans bedste ven, robotten Evy, har bygget en “portal gun”, der gør det muligt for dem at rejse alle tænkelige steder hen. En dag bruger de deres nye opfindelse til at slippe for en kedelig skoletime, men ender med at blive fanget i Australien. Eleverne følger Jake og Evys eventyr gennem små animerede videoer, der indleder hvert kapitel og indeholder kapitlets ordforråd.

Strukturen i hæftet er den samme som i Jake & Evy 1, så det er nemt at fortsætte med serien. Man kan dog sagtens arbejde med Jake & Evy 2 uden at have brugt det første hæfte, da fiktionsfortællingerne i hvert hæfte er afrundede og selvstændige.

KOM MED, NÅR JAKE & EVY TAGER PÅ EVENTYR!

Er du klar til at møde det engelske sprog i Jake og Evys farverige og fantasifulde univers? Se et uddrag fra materialet herunder.

se uddrag