LÆR ENGELSK MED
JAKE & EVY

Jake & Evy er et fantasifuldt læringsunivers, der kombinerer læring med historiefortælling.

ELEVHÆFTE

Elevens træningshæfte indeholder motiverende øvelser, der giver dem et personnært og brugbart ordforråd.

LÆRERGUIDE

Omfattende lærerguide med årsplan, forslag til arbejde med hvert emne, bevægelsesaktiviteter, sange, musikvideoer og ekstraøvelser.

BAMSE

Med lærerguiden følger en klassebamse og klassebog, der kan være en hyggelig og tryg støtte i elevernes sprogtilegnelse.

Engelsk, 1. klasse

Mere end bare et opgavehæfte

Jake & Evy er et multimodalt læringsunivers med sjove videoer, lytteøvelser og oplæsning af gloser. Vi vil gerne give eleverne et spændende og lærerigt første møde med det engelske sprog.

TRÆNINGSHÆFTE

THE STORY OF JELLY PETE

TRÆNINGSHÆFTE TIL 1. KLASSE

Stavning og grammatik
Indskoling
80 sider med varierede øvelser og animerede videoer
Didaktiske overvejelser, ekstraøvelser, bevægelseslege mv. i lærerguide

Første hæfte i fortællingen om Jake & Evy. Eleverne skal arbejde med ordforrådstilegnelse i kreative, stimulerende opgaver målrettet de faglige mål i 1. klasse. Hæftet indeholder kapitler om tal, farver, tøj, kroppen, zoodyr, familie, hjemmet, og hvad man godt kan lide at lave. Der er fokus på transparente og højfrekvente ord, som eleverne træner gennem varierede tegne-, skrive-, tale-, synge- og lytteøvelser. Alle kapitler sluttes af med brugbare vendinger formuleret som spørgsmål og svar, så elevernes kommunikative evner stimuleres.

Som en rød tråd gennem hele hæftet løber historien om Jake og Evy, en innovativ dreng og hans selvbyggede robot, der skal stoppe den onde Jelly Pete. Hvert kapitel begynder med en sjov, lettilgængelig video om hovedkarakterernes eventyr, så eleverne indfanges i universet. I videoerne indgår kapitlernes ordforråd og vendinger, og gennem QR-koder i hele hæftet har eleverne mulighed for at høre udtalen af de ord, de skal arbejde med. Samtidig bruges videoernes historier som kontekst for hæftets øvelser, da det kan gøre det nemmere for eleverne at huske det, de lærer, når de får en konkret situation at koble deres nye ordforråd op på.

Med Jake & Evy introduceres eleverne til det engelske sprog på en underholdende, fantasifuld og engagerende måde inspireret af fiktionsfortællinger til målgruppen.

KOM MED, NÅR JAKE & EVY TAGER PÅ EVENTYR!

Er du klar til at møde det engelske sprog i Jake og Evys farverige og fantasifulde univers? Se et uddrag fra materialet herunder.

se uddrag